Woonruimte huren

Bent u op zoek naar een geschikte woonruimte? Houses & Rooms is u graag van dienst. Onze medewerkers kunnen efficiënt en doelgericht voor u het zoekproces uit handen nemen

 
 

 

Een woning huren via Houses & Rooms

Via Houses & Rooms kunt u woningen huren die voor korte of langere tijd te huur zijn. De woningen zijn meestal direct of op korte termijn beschikbaar. Omdat er een grote vraag is naar huurwoningen,worden de woningen bij Houses & Rooms vaak snel verhuurd.

Via Houses & Rooms een woning aanhuren

Heeft Houses & Rooms op de website niet de woning staan die u zoekt, dan kunnen de medewerkers van Houses & Rooms ook een geschikte woning voor u gaan zoeken in de markt. U geeft dan een zoekopdracht aan Houses & Rooms en gaat uw eigen aanhuurmakelaar voor u aan de slag. Wat voor woning zoekt u? Bent u op zoek naar een eengezinswoning, een appartement of misschien wel een woonboot? Welke voorwaarden zijn van toepassing om in aanmerking te komen voor aan een huurhuis? Wat is de maandelijkse huurprijs? Waar zijn beschikbare woningen in een bepaalde stad of plaats?

In dat geval kunt u gebruik maken van Houses & Rooms als aanhuur makelaar. 

U kunt uw woonwensen door het opgeven van uw zoekprofiel waarna wij met u een afspraak plannen op kantoor om uw woonwensen in kaart te brengen. Ook is het mogelijk om uw woonwensen telefonisch met ons te bespreken. Zo kunnen wij uw woonwensen beter leren kennen waardoor wij gerichter voor u kunnen gaan zoeken en sneller een geschikte woning voor u kunnen vinden.

Houses & Rooms heeft verschillende methodes om snel een geschikte huurwoning te vinden. U kan er mee geholpen zijn! Wel zo makkelijk! 

U kunt het volgende van ons verwachten:

  • Houses & Rooms gaat in samenspraak met u een uitgebreid zoekprofiel samenstellen;
  • Houses & Rooms houdt u op de hoogte van elk passend aanbod binnen uw zoekprofiel; 
  • Houses & Rooms bezichtigd samen met u de woonruimte waarvan u heeft aangegeven te willen bezichtigen; 
  • Houses & Rooms adviseert u over eventuele bijzondere bepalingen en zal u adviseren over de huurprijs;
  • Houses & Rooms doorloopt met u het contract en zal in samenspraak met u kijken welke mogelijkheden het contract bied;
  • Houses & Rooms voert een inspectie uit bij incheck en uitcheck van woonruimte, u ontvangt een rapportage van de inspectie; 
  • Houses & Rooms verzorgt de sleuteloverdracht bij ingang van huurcontract. 
Voor meer informatie klik hier.