Description

Zeer smaakvol gerenoveerd royaal hoekappartement, gelegen op de 2e etage van een kleinschalig, goed onderhouden appartementencomplex met een zonnig balkon op het zuidwesten en een eigen berging in de onderbouw.
Door de vele lichtinval in de woning is het verrassend licht en de woonkamer biedt een prachtig uitzicht over de singel.

In 2016 is het appartement geheel gerenoveerd en voorzien van een nieuwe verwarmingsinstallatie met nieuwe radiatoren, een nieuw toilet en badkamer met inloopdouche, gestuukte wanden en is het hele appartement voorzien van een fraaie laminaatvloer.

Het appartement is gelegen op een gewilde locatie in Hillegersberg op een steenworp afstand van de winkels aan de Van Beethovensingel en het openbaar vervoer. De gezellige Bergse Dorpsstraat is op loopafstand bereikbaar, evenals de Bergse Plassen en het Bergse Bos.
Gratis parkeren voor de deur.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree met trapopgang naar de appartementen en de bergingen.

2e verdieping:
Entree, gang met toegang tot alle vertrekken, toilet met fonteintje.
Ruime woon/eetkamer met (voorzet) open haard en vaste kast. Halfopen keuken met keukenblok in L-opstelling voorzien van 4-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap, koel/vriescombinatie en vaatwasser.
Badkamer met inloopdouche, wastafel en designradiator.
Slaapkamer gelegen aan de voorzijde. De aan de achterzijde gelegen slaapkamer biedt toegang tot het op het zuidwesten gelegen balkon.

Bijzonderheden:
- Eigen grond;
- Het appartement is in 2016 gerenoveerd: muren, vloeren, radiatoren, toilet en badkamer
zijn volledig vernieuwd;

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Voorberg NVM makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen NVM aankoop makelaar in.

Features