-->

Welkom bij Houses & Rooms!

Houses & Rooms is een makelaar die gespecialiseerd is in de bemiddeling bij aan- en verkoop en aan- en verhuur van woningen.
Ook neemt Houses & Rooms woningen in beheer en kunnen wij uw woning taxeren.

Houses & Rooms werkt in de regio Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Haarlem en Hoofddorp. Houses & Rooms is gevestigd aan de Pieter Calandlaan 999 in Amsterdam. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-7546185, e-mailen naar customer@houses-rooms.com of contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur en ´s avonds en in het weekend op afspraak beschikbaar.

Welkom bij Houses & Rooms

Heel makkelijk: aankoopbegeleiding door Houses & Rooms

Het kopen van een woning is leuk en spannend! Maar ook ingewikkeld. Er komt veel bij kijken en het gaat om veel geld. U krijgt te maken met zaken als de bouwkundige staat van de woning, financiering en overdracht.
En natuurlijk wilt u dat de woning voldoet aan al uw wensen!

Wij helpen u deskundig door het aankoopproces. Bekijk ons stappenplan.

Maak een afspraak Meer informatie

Geruststellend: verkoopbegeleiding door Houses & Rooms!

Het verkopen van een huis is veelomvattend. U moet de verkoopprijs bepalen, promotie maken, bezichtigingen organiseren en onderhandelen. Houses & Rooms neemt u die zorg graag uit handen. Onze makelaars kennen de lokale markt en kunnen u begeleiden naar een succesvolle verkoop.

Klik hier voor meer informatie.

Maak een afspraak Meer informatie

Passend aanbod automatisch in uw mail?

Een verademing: aanhuurbegeleiding door Houses & Rooms

Via Houses & Rooms kunt u woningen huren die voor korte of langere tijd te huur zijn. De woningen zijn meestal direct of op korte termijn beschikbaar. Omdat er een grote vraag is naar huurwoningen, worden de woningen bij Houses & Rooms vaak snel verhuurd. Wilt u dat Houses & Rooms u helpt bij het vinden van een geschikte woning?  
Klik hier voor meer informatie.

Maak een afspraak Meer informatie

Complete ontzorging: verhuurbegeleiding door Houses & Rooms!

Houses & Rooms is ervaren in de tijdelijke en langdurige woning verhuur en assisteert u graag bij het vinden van huurders die zowel tijdelijk als voor lange duur bij u willen huren.
U geeft aan hoe en wanneer u uw woning wilt verhuren en Houses & Rooms zorgt ervoor dat alles voor u wordt geregeld!

Voor meer informatie klik hier

Maak een afspraak Meer informatie